Végh Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A lifestyle-kombi harmadik generációja – Az új ŠKODA OCTAVIA SCOUT
2020.06.16.
Újdonság a ŠKODA-ról

A lifestyle-kombi harmadik generációja – Az új ŠKODA OCTAVIA SCOUT

A robusztus kiegészítők, offroad-stílus, megnövelt szabadmagasság és összkerékhajtás jellemezte COMBI verzió sikertörténete 2007-ben vette kezdetét, s e vonásai a ŠKODA "bestsellerének" negyedik generációjában is felfedezhetők a modell kínálatában.

Skoda Octavia Scout

A multifunkciós lifestyle-kombi érzelmekben gazdag formavilága mellett még elődjénél is több helyet kínál és kívánságra első ízben elsőkerékhajtással is kapható.

Legyen szó családi nyaralásról, nagybevásárlásról vagy épp kirándulásról hegyikerékpárokkal a csomagtartóban - a kizárólag COMBI kivitelben kapható, új ŠKODA OCTAVIA SCOUT minden szituációban tökéletes kísérőként számos különféle igényt elégíthet ki. Az alsó védőburkolatokat és a 15 milliméterrel megnövelt szabadmagasságot is magában foglaló, gyenge minőségű utakra összeállított csomaggal (Rough-Road Package) e modell a műutaktól távoli autózásra is kiválóan felkészült. Különös népszerűségnek örvendhet azonban a lakókocsik, illetve ló- vagy hajószállító utánfutók vontatójárműként is, 147 kW (200 LE) teljesítményű 2.0 TDI motorjával ugyanis akár 2000 kilogramm össztömegű fékezett vontatmányt is húzhat.

OCTAVIA minden célra - bőséges térkínálattal

Akárcsak OCTAVIA-testvérei, a hosszúságában 16 milliméterrel 4703 milliméterre, szélességében pedig 15 milliméterrel 1829 milliméterre nőtt OCTAVIA SCOUT szintén még elődjénél is tágasabb térkínálattal szolgál, a kategória már eddig is legnagyobb csomagtartója pedig további 30 literrel 640 literre bővült. Első ízben rendelhető a SCOUT változat az OCTAVIA sorozathoz kínált, innovatív teljes-LED Matrix-fényszórókkal, amelyek a távolsági fény folyamatos használatát is lehetővé teszik.

Robusztus fellépés jellegzetes SCOUT-részletekkel

Egyaránt alumíniumhatású alsó védőburkolattal kiegészített, modellspecifikus első és hátsó lökhárító, valamint a kerékjáratokon, az oldalsó küszöbborításokon és az ajtók alsó részén fekete műanyagburkolatok védik az OCTAVIA SCOUT karosszériáját, illetve határozzák meg fellépését. Mindezt az alapkivitelhez tartozó, 18 col peremátmérőjű, ezüstszínű "Braga" vagy az extrafelszerelésként rendelhető, 19 colos "Manaslu" könnyűfém keréktárcsák egészíthetik ki. Az első és a hátsó diffúzorelem, a tetősínek és az ablakszegélyek éppúgy ezüstszínűek, mint az automatikusan elsötétedő, valamint elektromosan állítható, behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök házai. Az OCTAVIA SCOUT már szériafelszereltségében LED-technikájú ködfényszórókkal készül, első sárvédőin pedig SCOUT-plakettet hordoz.

SCOUT-hangulat az új tervezésű beltérben

A ŠKODA OCTAVIA új belsőtér-koncepciója a SCOUT változatban is újszerű térérzettel, illetve továbbfejlesztett, egyszerű kezelhetőséggel szolgál. Az új tervezésű műszerfalat modulrendszerben, különböző síkokban, illetve szabadon álló, 10 col képátlójú középső képernyővel alakították ki. A középkonzolt, valamint az új ajtókárpitokat és a belső kilincseket krómozott elemek díszítik, további vizuális különlegességként pedig a műszerfal SCOUT-specifikus dekorbetétjei, a ThermoFlux üléskárpitok és az első ülések SCOUT-logói tűnnek fel. Az OCTAVIA SCOUT üléskárpitjai, kormánykereke, kartámaszai és műszerfala Tabor-barna kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal, míg pedáljai alumíniumborítással készülnek.

Az új OCTAVIA SCOUT világpremierje és részletes információi, valamint az OCTAVIA család további újdonságai július elejére várhatók.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.