Végh Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA SCALA új beltéri koncepcióval
2018.11.14.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA SCALA új beltéri koncepcióval

Egy rajz nyújt első bepillantást az új ŠKODA SCALA utasterébe.

Scala belső rajz

Az újkompakt modell lesz az első ŠKODA, amely az infotainment rendszer legfrissebbgenerációját tartalmazza, egy magasra pozicionált szabadon álló kijelzővel a vezető közvetlen látóterében. Az opcionális digitális műszerfal a legnagyobb kijelzővelrendelkezik a kategóriában. Az új belső kárpitokkal és prémium anyagokbólkialakított nagyméretű belső tér mellett a ŠKODA SCALA a szegmens legnagyobbcsomagterét kínálja, mely 467 literes.

 Az új ŠKODA belső koncepció követi a ŠKODA VISION RS koncepcióautóáltal meghatározott irányt. Ez az érzelmekre alapuló dizájn elsőként a ŠKODA SCALAutasterében mutatkozik be sorozatgyártású modellen. A teljesen újratervezettműszerfal tökéletesen illeszkedik az izgalmas külső dizájnhoz. A magasra helyezettszabadonálló kijelzőt egy dizájnvonal keretezi, melyben visszaköszön a motorháztető vonala, míg a kijelző alatti rész ergonomikus csuklótámaszt képez a képernyő könnyebb kezeléséhez. A műszerfal és az ajtókárpitok puha felületeit nagyméretű dizájnelemek jellemzik speciális új tapintású felülettel. Ez a kristályos elemeketutánzó felület jellemzi majd a ŠKODA márka stílusát a jövőben.

A fehér vagy piros színű hangulatvilágítás, és a kontrasztos varrással készültmeleg színárnyalatú kárpitok teszik kellemessé a ŠKODA SCALA utasterét. Opciókéntaz ügyfelek kifinomult Suedia kárpitot is választhatnak. A ŠKODA stílusánakmegfelelően az utastér elképesztően tágas. Ez az autó hosszú tengelytávjának (2649mm) köszönhető, mely a hátsó ülések előtti luxusszintű, a ŠKODA OCTAVIA méreteivelegyező 73 milliméteres lábteret is eredményezi. A hátsó fejtér, 982 milliméter, alegnagyobb a kategóriában. A ŠKODA SCALA a kategória legnagyobb, 467 literescsomagterével büszkélkedhet. A hátsó támlák lehajtásával ez az érték 1410 literreemelkedik.

A ŠKODA SCALA a digitalis műszerfalának méretével is a kategóriájának élén áll. Azopcionálisan rendelhető, testreszabható digitalis műszerfal például 10,25"-oskijelzővel rendelkezik, és a vezető öt féle megjelenés közül választhat. Azelérhető infotaiment rendszerek , melyek az utolsó generációs Modular InfotainmentMatrix-ra épülnek, érintőképernyővel rendelkeznek, akár 9,2 collos méretben, ami aműszerfal tetején, a vezető által jól látható helyen helyezkednek el.

A ŠKODA Connect legújabb generációs online szolgáltatásának köszönhetően az utasokmobiltelefonjuk segítségével nyithatják, zárhatják az autót, de a rendszerszoftverét vagy térkép adatbázisát is frissíthetik. A ŠKODA történetében először,minden leszállított ŠKODA SCALA mindig online lesz.

Számos vezetéstámogató rendszer, együttműködve a különböző passzív biztonságirendszerekkel biztosítja a ŠKODA SCALA magas szintű biztonságát.

Az új ferdehátú modell világpremierjére 2018. december 6-án Tel Avivban kerül sor.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.