Végh Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Szponzorként a Tour de Zalakaroson
2020.11.03.
Újdonság a ŠKODA-ról

Szponzorként a Tour de Zalakaroson

Idén 12. alkalommal került megrendezésre a Mapei Tour de Zalakaros, és a kerékpáros versenyek megszokott szereplőiként mi is jelen voltunk, hogy támogassuk a szervezőket, a versenyzőket és emeljük a rendezvény sokszínűségét.

Skoda bicikli zala

A verseny szeptember 26-27-én zajlott le, 20200 résztvevővel, rengeteg nézővel, és persze a járványügyi helyzetre vonatkozó szabályok betartásával. Hat különböző távra lehetett nevezni, köztük a 137 km-es maratonra, a 33 km-es családi túrára és a kicsiknek gyermekversenyekre is.

A ŠKODA országúti maraton férfi győztese Gönczy Gergő lett, aki 3:17:01 idő alatt tette meg az útvonalat. A női versenyzők közül Szabó Adrienn szerezte meg az első helyet, 3:46:31-es idővel. A maraton versenyzői a korábbi évekhez képest új szakaszokon haladtak, hogy még nagyobb biztonságban tekerhessenek. A rajt Zalakorosról indult, és ide is tért vissza, miután számos kis településen áthaladva élvezhették a zöldellő táj szépségét. Hiába a nagy táv, az eseményen amatőr bringások is részt vettek, és remekül teljesítettek!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.