Végh Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Először mutatja meg új FABIA modelljét a ŠKODA
2021.03.02.
Újdonság a ŠKODA-ról

Először mutatja meg új FABIA modelljét a ŠKODA

Először szolgál betekintéssel FABIA modellsorozata negyedik generációjára a ŠKODA.

Fabia terv

Az első alkalommal a Volkswagen Csoport MQB-A0 moduláris keresztmotoros platformjának műszaki alapjaira épülő kisautó körvonalait ábrázoló képen a tetővonal utal új arányaira. Az új platform kedvezőbb térkínálatot, illetve a legkorszerűbb vezetői segédrendszerek és connectivity-megoldások alkalmazását teszi lehetővé. A hajtásról a legújabb generációs benzinmotorok gondoskodnak, az új FABIA így egyaránt tökéletes megoldás a fiatal családok és a pályakezdők számára, de második autónak is ideális. Az új ŠKODA FABIA világpremierjére 2021 tavaszán kerül sor.

A Volkswagen Csoport MQB-A0 moduláris keresztmotoros platformjára váltva a ŠKODA FABIA minden méretében növekedett elődjéhez képest, az eddig is a FABIA egyik fő erényének számító csomagtere például további 50 literrel bővült. A merevebb karosszériaszerkezet révén az MQB-A0 platform a passzív biztonság területén is további fejlesztésekre kínált lehetőséget, illetve extrafelszerelésként számos olyan vezetői segédrendszert is elérhetővé tett, amelyek eddig csupán a felsőbb járműkategóriákból lehettek ismerősek.

Korszerű benzinmotorok gondoskodnak magasfokú gazdaságosságról és nagy hatótávokról
FABIA sorozata negyedik generációjában a ŠKODA következetesen korszerű benzinüzemű motorokat alkalmaz. Mindegyik rendelkezésre álló erőforrás a Volkswagen Csoport EVO-motorgenerációjából származik, s magasfokú gazdaságosságukat egyaránt alacsony károsanyag-kibocsátási értékekkel kombinálják. Az új ŠKODA FABIA minden változata elsőkerékhajtású, az erőátvitel feladatát pedig manuális vagy hétfokozatú, automata DSG sebességváltó látja el, a kisautó így éppúgy kiválóan felkészült a városi közlekedésre, mint a hosszú utazásokra.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.